RO Study
👤
Nickhreceniuc256
Nickhreceniuc256
16-12-2021
Chimie
a fost răspuns
VA ROJ AJUTAȚI-MĂ DAU COROANĂ!
Răspuns :
Puia68
Puia68
16-12-2021
Răspuns:
miscibile
dizolvat
dizolvant
saramura
solvent
solubilitate
nemiscibile
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Merg La Magazin Si Iau 31 De Acadele Si Vanzatoarea Imi Mai Da De Inca De 3 Ori Atatacat Fac
Sugestii De Nume Monologuri, Care Le Gasesc Pe Net Lungi Complicate Si Grele, Am Nevoie Pentru Admiterea Liceului Dinu Lipatti Bucuresti ,merci Mult :**
Suma A Trei Numere Este 846. Afla Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 4 Mai Mare Decat Primul Si De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea .va Rog Dati-mi Si Metod
2 Cuvinte Ce apartin Campului Lexical (semantic) Al Naturii
Daca Doru Are Jumatate Din Bomboanele Mele Si Maria Are Un Sfert Eu Am Am Cat Au Ei La Un Loc Cate Bomboane Are Fiecare?cate Bomboane Au Toti Copii In Total?ft
Cele 2 Loturi Povestirea Pe Scurt
Ce Invatatura Se Desprinde Din Urmatoarele Versuri :Calitatile Noastre Cele Mai Laudate Ne Sunt Ades In Lume Drept Crime Reprosate Aceasta Se
2 Cuvinte Ce apartin Campului Lexical (semantic) Al Naturii
Suma A Trei Numere Este 846. Afla Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 4 Mai Mare Decat Primul Si De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea .va Rog Dati-mi Si Metod