RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-12-2021
Engleza
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
Zelinqz37
Zelinqz37
16-12-2021
Left, street, right, left.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta-ti Va Rogg ......... Ex Incepe Asa :MEDIA ARITMETICA A 3 NR ESTE 5,25 . AFLATINR , STIIND CA AL DOILEA ESTE CU 2,8 MAI MIC DECAT PRIMUL , IAR AL TREILE
Va Rog Mult Ajutati.ma E Urgent.. pronumele Negative Nimeni Si Nimic Se Pot Substantiviza. Citeste Exemplele De mai Jos Si Explica Prin Ce Procedee Au Devenit
Completaţi:DVA Al Raportului Algebric 5x+√8 este R (....) -3x+7Ajutaţi-mă Vă rog,vreau Cu Explicaţi..La Nivel De Cl.7
Suma A 2 Nr Este 824.Daca Ambele Nr Se Impart La 4 Se Obtin 2 Nr A Caror Diferenta Este 108.Aflati Cele 2 Nr
Noteaza 5 Situatii Din Viata De Zi Cu Zi In Care Apar Frecvent Numerale .
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
Stie Cineva Unde Pot Sa Gasesc Exercitii Cu Functii Sintactice Si Cu Valori Morfologice Online Rezolvate Ca Sa Ma Pot Verifica Daca Fac Bine ?
Imi Dati Si Mie Un Exemplu Pentru Realizarea Unui Portret Al Unui Prieten? Multumesc!
Heiiiii !!!! Ma Ajutatii ???? Mai Am Si Eu 3 Ex La Matematica Si Imi Termin Toate Temele Pentru Vacanta ! Le-am Facut Pe Restul Si Nu Le Inteleg Deloc ! Stati C
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei