RO Study
👤
Pufipuf09
Pufipuf09
16-12-2021
Chimie
a fost răspuns
Activitate individuală.
Vă rog să mă ajutați.
Răspuns :
Elenamariadumitru13
Elenamariadumitru13
21-12-2021
Răspuns:
eu te ajutam cu mare drag dar eu nu am învățat așa ceva sunt in clasa a VI-a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle 3 Numere, Stiind Ca Primul Este [tex] \frac{3}{4} [/tex] Din Al Doilea Si Cu 40 Mai Mic Decat Al Treilea, Iar Media Aritmetica A Celor 3 Numere Este
1. Figura 2 Este Schiţa Unui Aranjament Floral Dintr-un Parc. Vârfurile Dreptunghiului ABCD Sunt situate Pe Cercul De Centru O Și Rază OA = 5 M , Iar AB = 8 M .
Daca A/3=b/4=c/7 Si A+b+c=70,afla Numerele A,b,c
Scrieti Sub Forma De Fractie Ordinare: a)trei Patrimi b)patru Cincimi c)cinci Noimi d)unsprezece Sutimi e) Noua Miimi f ) Sapte Zecimi exprimati Prin Cuvinte
Dau Coronita Si Puncte Pentru Cei Care Le Fac Pe Toate + Un Punct Pentru Cei Care Fac Cel Putin 2 1) 1+2+3+...+73=? 2) 336:(7 La 2 +0 La 7 - 5 La 2) = 3) B La 1
Explică,in Doua Randuri,semnificatia Sintagmei ,,Bătrână Gazdă Primitoare".Va Roog.
Dati-mi 1 Rezumat La O Poezie De T. Arghezi (oricare Inafara De ,,Prefata'' Si ,,Furnica''.SA FIE SCURT!
Corpurile-----------------------------au Forma Si Volum Propriu. Corpurile------------------------------nu Au Forma Propie Si Nu Se Imprastie Usor. Corpurile Ca
Câte Flori Are Ioniță? Treizeci Și Șase De Flori Se Împart La Șase Surori Florina ,bună Fetiță Îi Dă Fratelui Ioniță Jumătate Din Câte Are Cu Toate Că Ea Mai
Dece Este Important Soarele Pt Viața