RO Study
👤
Mirelabostan90
Mirelabostan90
15-12-2021
Matematică
a fost răspuns
ce înseamnă semnul acesta |/|
Răspuns :
Cristina2901
Cristina2901
19-12-2021
multimea a/multimea b
inseamna elementele ce se găsesc în multimea a si nu se găsesc în multimea b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma In Unitățile De Masura Indicate:70hl= ? Dl3800 Cm= ? M4 L+7 Dl= ? Cl300kg + 7000 Hg = ? Q2 Zile+7 Ore = ? Ore250 Ani = ? Decenii
Peste 20 Ml Solutie De H2SO4 De 0.1 M Se Adauga O Solutie De NaOh De 0.01 M Pana Cand Amestecul Rezultat Are PH= 2. Sa Se Determine Volumul Solutiei De NaOH Int
Identifica Greșelile Strecurate In Enunțurile Următoare Și Transcrie-le Corect Pe Spațiul Punctat. a. A Citit Deja Cărțile Care Le-am Cumpărat La Târg. b. A Reu
Salut! Ce Fel De Subordonată Este „să Ne Gândim.“ În Fraza „Este Cazul Să Ne Gândim“? A. Subiectivăb. Predicativăc. Atributivă[tex](dau \: Coroana \: + 13 \:de
La Amfibieni Schimbul De Sunstante Se Petrece Lent Deoarece: A)organele Si Tesuturile Sint Aprovizionate Cu Sânge Arterial B)organele Si Tesuturile Sunt Aproviz
Problema 27, Multumesc Anticipat :))
Afla Valorile Celor Doua Numere A Si B ( A× B ) + 4 =24
Numește Lunile Care Su Numărul Egal De Zile. Numește Luna În Care Este A Șaizeci Și Cincea Zi Din An.
Textul: De-mi Parea Bine? Dar Se-nțelege Ca-mi Parea Bine. Cand Mi-l Aduc Aminte Pe Dansul, Mi Se Desfasoara Înaintea Ochilor Întreaga Lume A Tinerețelor, Cu T
La Păsări Schimbul De Substanțe Decurge Rapid Deoarece La Organe Si Țesuturi Vine Sânge:a. Amestecatb. Arterial V. Venosg. Sarac In Oxigen