RO Study
👤
Sandrraaa07
Sandrraaa07
15-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă dau coroana
Răspuns :
Mariuspassnicu
Mariuspassnicu
20-12-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
nu stiu ce
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(a,b ) EN Stiind Ca Ab Cu Bara + 2b =3a ( A+4)va Rog Ajutatima
Cei Trei Copii Au In Ultima Zi 30€ In Bancnote De 5€ Si Au Doar 1 Ora La Dispoziție Pentru A Cumpara Fructe In Timp Ce Părinții Pregătesc Bagajele Pentru Plecar
1) 1+2+3+...+73= 3) 336:(7*la Puterea A 2 A*+ 0*la Puterea 7* - 5*la Puterea 2*) 5) 16 *la Puterea 4* X 4 *la Puterea 10* X 64 *puterea 5* 7) 125 *puterea 42* :
Gaseste Asemanari Si Deosebiri Intre Anotimpurile Primavara Si Vara
-- Imi Poate Spune Cineva Titlurile Lectiilor De Istorie Din Clasa 11-a. ~Dau Multe Puncte~!!!!!!!!!!
Trebuie Sa Scriu Un Dialog Despre O Vacanta Petrecuta Cu Familia In Alta Tara. Tebuie Sa Scriu Doua Explicatii (cu Cine Am Fost , Ce Am Facut , Ce Am Vizitat ,
Dați-mi Și Mie Exemple De Cuvinte Derivate Cu Sufixul:iu,esc,os,bil,tor,eț,a,i,ui,iza,ăi, Ăni. Mulțumesc!
Aun Amestec Format Din Acetilura Disodica Si Acetilura De Calciu In Raport Molar De 1:2 Se Trateaza Cu Apa. Volumul Obrinut E 201,6 L . Calculati Compozoria Pro
Pe Segmentul AB,AB=20, Se Consideră Punctul M Astfel Cât AM=4, Aflați Valoarea Raportului AM SUPRA MB
Primita In Uniunea De Creatie,furnica Realizeaza Un Acristih,astfel Construit Incat Literele Initiale Ale Versurilor,citite Vertical,sa Fie Sintagma,,Furnica Po