RO Study
👤
Qualiparts
Qualiparts
15-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați ecuația :
z la 2 − 2Z + 2 = 0
Răspuns :
Cartofiprajiti713
Cartofiprajiti713
15-12-2021
Răspuns:
z nu aparține lui R
Explicație pas cu pas:
cel mai probabil ai scris gresit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
18 Compara Cincimea Numarului 20 Cu Sfertul Aceluiaşi Numar Reprezintă Grafe Ce Două Fractii Folosind Segmente De Aceeaşi Lungime Pe Care Le Imparti Corespus Za
7. Notează Funcția Sintactică (subiect/atribut) Pentru Substantivele De Mai Jos: Copilul Se Joacă. Prăjitura Cu Mere Este Foarte Bună. Am O Minge De Cauciuc. Câ
Va Rog, Ajutațimă Dau Coroqna
Scrie Succesorul Numarului 4799_____si Predecesorul Numarului 2700______. Ajutor
50 De Cuvinte Despărțire In Silabe+nr Sa Sunete!!!!! VA ROGGG URGENT ! Am Nevoie Pana Maine
9. Cauta Pe Internet Și Scrie, În Aproximativ 3-5 Rânduri Câteva Informații Despre Unul Dintre Exploratorii Menționați În Textul De Mai SusE URGENT!! IMI TREBU
O Grindă Cu Volumul De 0,4m3 Și Densitatea De 800kg/m3 , Este Scufundata În Întregime În Apă. Cat Este Forta Arhimedica : A. 3000N B. 3920N C. 784N D. 3136N
9. Cauta Pe Internet Și Scrie, În Aproximativ 3-5 Rânduri Câteva Informații Despre Unul Dintre Exploratorii Menționați În Textul De Mai SusE URGENT!! IMI TREBU
6 Verbe Din Fragmentul Colt Alb Partea 5 Capitolul 4 Chemarea Semenilor
1)Dintre Puterile 5 La 150 Si 3 La 225,mai Mare Este: 2)Dintre Puterile 9 La 13 Si 243 La 5,mai Mare Este:.