RO Study
👤
Davidblanaru10
Davidblanaru10
15-12-2021
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Urgent va rog!dau coroana
Răspuns :
Iaroslavnei
Iaroslavnei
15-12-2021
Răspuns:
4665 eu cred că team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Încă Unde Aş Mai Putea Găsi Textul ,,Amintiri Dintr-o Iarna,,?
Alcatuieste O Compunere De 8-10 Randuri Cu Titlul "decembrie,luna Cadourilor" In Care Sa Folosesti Cel Putin 10 Substantive.analizeaza 5 Dintre Acestea
Rombul ABCD Are Diagonalele Proportionale Cu Numerele 3 Si 4 Si Aria Egala Cu 25 Cm .a.Calculati Lungimile Diagonalelor Rombului ABCD.b.Daca AB =5 Cm ,Calculati
Cine Ma Ajuta? Ca Imi Storc Creierii...2 La Puterea X-2000+2 La Puterea X-2001+2 La Puterea X-2002=14
1.Identificati Propozitiile Subiective Din Textul De Mai Jos Si Aratati Prin Ce Se Introduc:Trebuie Ca Municipalitatea Sa Faca Eforturi Mai Mari Pentru Protejar
De Ce România Este O Ţară Carpatică?Eu Zic Că România Este O Ţară Carpatică Pentru Că Are Mulţi Munţi Şi Multe Câmpii/dealuri.E Corect?
Incercuieste Raspunsul/raspunsurile Corect(e):Verbul Aflat La Modul Supin,prin Conversiune ,poate Deveni:a)adjectivb)substantivc)adverbIn Enuntul:in Fiecare Zi
Enunturi Cu Sporturile Mele Si Prieteni Tai Continand Doua Puncte
La Impartirea Numarului Natural N La 38,se Obtine 19.demonstrati Ca N Se Divide Cu 19.cum Se Face?
Unde Pot Gasi Un Eseu Despre Cum Sa Pastram Planeta Mai Verde In Engleza Sau Scriemiti Voi Unul Scurt