RO Study
👤
Davidsavciuc
Davidsavciuc
14-12-2021
Informatică
a fost răspuns
VA ROG AJUTOR! REPEDE DAU COROANA!
Răspuns :
Cristanamares
Cristanamares
14-12-2021
Are 2 diapozitive numai că nu știu cum să trimit două poze dar în primul diapozitiv am scris doar la jocă ca în exemplul din poza ta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Un Consumator Dispune De /50 U.m. Bani Pe Care Îi Poate Cheltui Pentru A Cumpăra Două Bunuri A Și B. Bunul A Se Vinde Cu 10 U.m. Bucata, Iar Bunul B Cu 4 U.m
Communication Making A Complaint
Make Sentences With Each Letter Of The Following Words ABOVE,START,EVERY,TEACH,HELPS(realizați Propoziții Cu Literele De Mai Sus)
Ajutatima Va Rog Frumos Toata Pagina
9. Ce Parte Dintr-o Oră Reprezintă: A) 30 Min.; D) 12 Min.; B) 20 Min.; E) 40 Min.; C) 15 Min.; F) 45 Min.? Dau Coroana!
Puteti Sa Imi Dati Un Rezumat Pentru La Medeleni 1 Hotarul Nestatornic???? Am Nevoie Pana Maineee!! Va Rogggg
26. Măsurile A Două Unghiuri Exterioare Ale Unui Triunghi Sunt De 110°, Respectiv 150°. Să Se Afle Măsura Unui Alt Unghi Exterior Al Triunghiului, Care Nu Este
(3) Timpul Şi Locul În Care Se Desfăşoară Acțiunea: (4. Numerotează Ideile În Ordinea Firească A Întâmplărilor: Sătenii Au Scăpat De Leneș. O Cucoană A Venit Să
Raza Unui Cerc Circumscris Unui Triunghi Isoscel Cu Laturile Egale De 5 Și Latura A Treia De 6
Cat Face:3 La Puterea 2025-3 La Puterea 2023 3 La Puterea 2025+3 La Puterea 2023