RO Study
👤
Teo720
Teo720
14-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Dacă axb+axc=108 și b+c=36 atunci cât este a ?
Răspuns :
Mihailagabriel0103
Mihailagabriel0103
20-12-2021
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
a×b+a×c =a×(b+c)=a×36=108
a=108÷36
a=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
,,Matematica s-o Fi Scriind Cu Cifre Dar Poezia Nu se Scrie cu Cuvinte." ( Nichita Stanescu)opinie 5 Randuri
O Banca Da Dobanda Anuala De 15% .Ce Suma De Bani Trebuie Sa Depuna Un Client Ca Peste Un An Sa Aiba O Suma Totala De 690 Lei?
In Expiratia Normala: a) Aerul Patrunde In Plamani b) Diafragma Se Relaxeaza c) Presiunea Aerului Pulmonar Scade d) Volumul Cutiei Toracice CresteNu Stiu Care
Setila Bea La O Masa Obisnuita 5 Butoaie De Apa , Iar Cand Este Insetat Bea 7 Butoaie . Daca A Baut 39 De Butoaie , La Cate Mese A Fost Insetat Setila ?
VA ROG NU PREA MA DESCURC LA TEMA AJUTATIMA SI PE MINE,VA ROOOG!Explicati Legatura Intre Conceptia Umanista Si Principalele Arte In Renasterea Italiana.
Cum Este Prezentata Amiaza??? Din Textul Amintiri Dintr-o Calatorie
Un Panou Publicitar In Forma De Dreptunghi,are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Ca Latimea Si Perimetrul De 20 M.Afla: A) Dimensiunile Panouluib)cate Cutii De Vopsea
Care Este Tema Fabulei "soarecele Si Pisica-grigore Alexandrescu
Salut, Am De Facut O Compunere Despre Magia Copilariei Si Trebuie Sa Fie Mai Lunga. Am O Idee Dar Nu Stiu Cum Sa O Dezvolt: Eu Peste Multi Ani, Cand Voi Fi Batr
Analizațp Pronunele Si Adjectivele Pronominale Interogative :- Cine Ți-a Spus ?- Ce Ai La Gât ?- Ce Să Găsesc ?- De La Cine ?- Ce-ți Pasă ?