RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Suma primilor cinci multipli ai lui 10
Răspuns :
Catrinoipetronela200
Catrinoipetronela200
13-12-2021
0+10+20+30+40=100
Și 0 este multiplu al lui 10
Coroana!
Spera ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Circuit Este Alcatuit Din 30 De Becuri Identice Conectate In Serie . Determina Rezistenta Unui Bec , Daca Se Stie Ca Rezistenta Circuitului E De 120 Ohmi
Se Da Triunghiul Dreptunghic ABC Cu Masura Unghiului A = 90 De Grade, AB = 2a Si Masura Unghiului B = 60 De Grade Si Ytriunghiul Isoscel ABD Cu AD =BD = A√5, Av
O Distanta De 60 Km Se Reprezinta Pe O Harta Printr-un Segment De 2 Cm.Aflati Scara Acestei Harti.
Romeo Si Julieta Cea Mai Frumaosa Poveste De Dragoste Eseu
Am Nevoie De Un Eseu Pe Tema: "What Would You Change In The Educational System, If You Had All The Possibilities In The World?" Dati-mi Idei, Va Rog, Chiar Nu S
Fie Functia F:R->R, F(x)=-x^{2}+4x+5. Sa Se Arate Ca Functia F Este Strict Crescatoare Pe Intervalul (- \infty ,2] Si Strict Descrescatoare Pe Intervalul [2,
Trebuie Sa Scriu Un Text In Care Trebuie Sa Planuiesc Masuri Prin Care Sa Ocrotesc Animalele sau Plantele In Timpul Iernii
Impartitorul Este Cu 368 Mai Mic Decat 375, Catul Este172,iar Restul 9.Afla Deimpartitul.
Semnificatia Secventei : Amurgul Punea O Umbra Albastruie Pe Neclintitele Intinderi De Omat,
Suma A Doua Numere Este 27. Unul Din Numere Este Cu Trei Mai Mic Decat Celalat . sa Se Afle Cele Doua Numere