RO Study
👤
Eumarius16
Eumarius16
20-05-2015
Matematică
a fost răspuns
5x-7mai mare sau egal 4x+11
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
20-05-2015
5x-7≥4x+11
5x-4x≥11+7
x≥18
x∈[18,+∞)
Answer Link
Gabi7
Gabi7
20-05-2015
5x - 7 ≥ 4x + 11
5x - 4x ≥ 11 + 7
x ≥ 18
S = { 18, 19, 20 ...... }
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am Si Eu Nevoie De O Urare, Mai Speciala, Pentru O Doamna Profesoara De Engleza, Care E Foarte Draguta, Dar Nu Am Inspiratie...si Nu Stiu Ce Sa Fac, Da
Rezolvati Ecuatia : 6(x-2,45)+4x=23,054
Transcrie Un Cuvant Format Prin Conversiune Din Textul "Cuvant"de Tudor Arghezi Si Precizeza-i Valoarea Morfologica.
Sa Se Rezolve In Multimea [0,2pi) Ecuatia Cos2x=1/2. Mai Mult De Cos2x=1-sin^2 De X Nu Stiu Altceva.
Ajuta-l Pe Danut Sa Zambeasca! Explica-i Rolul Semnelor De Punctuatie Din Enuntul: -Mama, Ce Avem La Masa?
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Din Versul: La Dorința Mea Ea Îmi Repetă Adesea O Poveste... dorința,mea,îmi.
Introdu In Secventa Urmatoare Semne De Punctuatie Astfel Incat Sa Obtii Trei Variante Cu Inteles Diferit: [sportivii Care Sunt Obositi Nu Au Participat La Antre
Sa Se Calculeze Aria Domeniului Plan Limitat De Graficul Functiei f : (0, ∞) → R, F (x) = Lnx si Segmentul Ce Uneste Punctele Graficului De Abscise 1 ¸si E.
Introdu In Secventa Urmatoare Semne De Punctuatie Astfel Incat Sa Obtii Trei Variante Cu Inteles Diferit: [sportivii Care Sunt Obositi Nu Au Participat La Antre
Spunetimi Si Mie Cinci Cuvinte Care Fac Parte Din Campul Lexical A Cuvantului Carte...