RO Study
👤
Alexandra69696969
Alexandra69696969
13-12-2021
Matematică
a fost răspuns
gfhbfuhbfujbcguujhhyhhuhh
Răspuns :
Yanissucataboeriu
Yanissucataboeriu
14-12-2021
Răspuns:
shuw7d5c6d9w9wjhd7xwjwi7w62729wi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Difrenta A Doua Numere Este 76.primul Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea. Care Sunt Numerele??
Ajutati-ma La Urmatoarea Problema. Suma A Doua Numere a+b=931 , Diferenta ( A,b ) lor Este Cat Treimea Numarului Mai Mic. Aflati Numerele .
Fie A={1,2,3,...,50}.Determinati Numărul Submultimilor B Ale Lui A,stiind Că {1,2,3,...,46}este Inclusa In B.Rog Un Raspuns Rapid! :)
Adela A Citit Cu 57 De Pagini Mai Mult Decat Cristi Stiind Ca Fetita A Citi De 4 Ori Mai Multe Pagini Decat Baiatul,cate Pagini A Citit Fiecare Copil??
O compunere In Care Sa Prezinti o Intampalare Dintr-o librarie ? Ma Ajuta Cineva Va Rogg
Ce Element Al Miscarii Trebuie Precizat Pentru A Putea Stabili Daca Un Corp Este In Stare De Miscare Sau De Repaus ?
Un Disc Din Gheata (ro=900kg\m3) De Grosime D=50 Cm Pluteste Pe Apa (ro-1cm\m3). Sa Se Determine Ce Suprafata Minima Trebuie Sa Aibe Discul Pentru Ca Un Urs Pol
Doi Copii Alearga Pe Un Drum Rectiliniu Cu Vitezele Constante V1 = 18km/h Si V2 = 6m/s. Care Dintre Ei Are Viteza Mai Mare ?
Vreau Si Eu rezolvarea Problemei De Mai Jos:Int-o Clasa Sunt 30 De Elevi.Cati Baieti Si Cate Fete Sunt Stiind Ca Daca Ar Fi Cu 2 Baieti mai Putin,atunci Jumat
Unde Pot Învăța Engleză , Eu Știu Cât De Cât , Dar Vreau Să Aprofundez Ca Să Pot Purta Discuții Cu Alte Persoane În Limba Engleză .