RO Study
👤
Ioanailierusu24
Ioanailierusu24
12-12-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-ma
[tex]a[/tex]
Răspuns :
Nicumavro
Nicumavro
13-12-2021
Răspuns:
Vezi rezolvarea din anexa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Gradina Sunt 31635 De Flori. A Plouat . S-au Ofilit 1999.cate Flori Au Ramas.
Am Nevoie De Un Eseu La Istorie Cu Tema..<<Sint Roman Si Punctum>>...Va Rog Sa Ma Ajutati..(nu Prea Mare)
Am Nevoie De Un Eseu Cu Tema unul Face Altul Trage
Micsorand De 4 Ori Jum.unui Nr,adaugand 5 Inmultind Suma Obtinuta Cu 4,am Scazut Din Produs 16,impartind La 2 Dif Obtinutasi Adaugand 15 Se Obtine Rezultatul 35
Se Considera Cercul De Centru O Su Raza 5 Cm Si Un Punct M In Planul Cercului, Astfel Incat OM=13cm.Lungimea Tangentei Duse Din M La Cerc Este De ...cm ?
Cum Aflu Inaltimea Unui Trapez Dreptunghic Daca Stiu Laturile Paralele Si Una Din Cele Neparalele ?
Se Considera Cercul De Centru O Su Raza 5 Cm Si Un Punct M In Planul Cercului, Astfel Incat OM=13cm.Lungimea Tangentei Duse Din M La Cerc Este De ...cm ?
Pretul Unui Televizor S-a Marit Cu 10%.Dupa Un Timp , Noul Pret Al Televizorului S-a Micsorat Cu 10%.Dupa Ceste Modificari Televizorul Costa 1980 Lei.Determinat
Solutiile Reale Ale Ecuatiei X^2+7x+6=0 Sunt..
Ca Intindere, Continentul Asia Se Situeaza Pe Locul ...Pe Tarmul Estic Al Marii Caspice Este Specific Tipul De Clima ...Lacul Cu Cea Mai Mare Intindere Din Asia