RO Study
👤
Debora19
Debora19
12-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Hey! Vreau definițiile la aceste semne.
Răspuns :
Ngeta2018
Ngeta2018
12-12-2021
Răspuns:
primul: apartine
al doilea: nu apartine
la restul nu am idee
Answer Link
Maiaoros31
Maiaoros31
12-12-2021
Primul:aparține ; al doilea: nu aparține restul nu le stiu . Sper ca la celelalte sa te fii ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heeeeeelllllppppppppp
Substantivelor De Mai Jos Câte Cinci Adjective Potrivite: Masă, Pere, Copaci, Bomboane, Ceai, Suflet, Oameni, Vulpe. PLS DAU CORONA!!!
A) Cat Este Masura Fiecaruia Dintre Unghiurile Unui Pentagon Regulat?b) Distantele De La Centrul Cercului La Fiecare Dintre Laturile Unui Poligon Regulat Inscri
O Sala De Spectacole Are 994 De Locuri La O Festivitate Sau Ocupat 10 Rânduri A Câte 56 De Locuri Și 8 Rânduri A Câte 35 De Locuri Câte Locuri Au Rămas Libere
Transformă Textul De La Exerciţiul 1 Astfel Încât Verbele Care Anunţă Intervenţia Piticului Şi A Steluţei Verzi Să Se Afle În Interiorul Replicilor Acestora. Sc
Ex. 2. Rezolvă Careul Muzical: 1. Viteza Muzicii. 2. Formă Muzicală Amplă Pentru 1-2 Instrumente. 3. Nuanță Dinamică Ce Indică Puterea Medie A Sunetului Muzical
Care Este Importanta Respiratiei La Om Am Nevoie De Raspunsuri Putin Mai Lungi
Ştiind Că: A = 1 000 - 9x (7 + 3) - 10 X 10 - 795 B = (8 + 2) 7 + (19-9) × 10 - 163 C = (412-328-9 9) X 3 Calculează: A + (c-b) X 9 = (a - B) X 8 + 10 C= (c +
Va Rog Ajutatima Va Dau Promovare Și Dau Coroană Cine Îmi Răspunde Are Inima Buna Va Rog❤️
Calculeaza Numarul Natural Nenul X Din Propozitiile