RO Study
👤
Alynaclaudia1185
Alynaclaudia1185
12-12-2021
Matematică
a fost răspuns
ma puteți ajuta va rog
Răspuns :
Davidmitcu
Davidmitcu
12-12-2021
b) ^
a)
[tex]re(z) = 2x + 1 \\ im(z) = 3x - 2[/tex]
Sper că te-am ajutat! Coroniță?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonimul Cuvintelor : Batran, Talhari,mergator Si Functionare Repede Va Roggg! :*
Se Condsidera Sirul 3,7,11,15,19.......A)Sa Se Completeze Sirul Cu Inca 3 Termeni B)Sa Se Determine Al 2014-lea Numar C)Sa Se Arate Ca Al 2014-lea Termen Nu Est
Va Rog Ajutatima Am Nevoie De Cateva Propozitii!!!Despre Cum Vorbeau Oamenii Acum 100 De Ani Cum Vorbesc Acum Si Cum Vor Vorbii In Anul 2050!!!Va Rog Ajutatima.
Care Este Modul , Timpul Si Infinitivul Verbelor :passeraitrumineraitentreraitboiraitcoupereient......va Rog Repede....40 Puncte....daca Nu Stiti Nu Raspundeti.
Cornel Are 3 Cutii A Cate 36 De Bile , Iar Maria Are 2 Cutii A Cate 28 Bile .Completati Intrebarea Problemei , In Asa Fel Incat Problema Sa Se Rezolve Prin Exer
Un Inel Are Greutatea De 0,049 Newton .Daca Un Gram De Aur Costa 50 Lei , Atunci Cat Va Costa Inelul? Se Da G= 9,8 Newton Supra Kg. Ajutoooooor :(( (Clasa A 6-a
Va Rog Frumos Sa Mă Ajutati Repede...am Nevoie De 3 Ghicitori Despre SATU MARE Dar Răspunsul Sa Fie SATU MARE VA ROG FRUMOS....:*
Explicati Consecintele Asezarii Geografice Pe Glob Si Pe Continent A Romaniei Asupra Climei
Intr-un Vas Sunt De 4 Ori Mai Multe Prune Decat Mere.Fiecare Din Persoanele De La Masa Consuma 2 Mere Si 3 Prune Si Si Mai Raman 2 Mere Si 33 Prune.cate Persoa
Vreau Si Eu Efectele Pozitive Si Negative Ale Prieteniei ..