RO Study
👤
Costigaman
Costigaman
09-12-2021
Engleza
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați este pt mâine
Răspuns :
Anastasia3060
Anastasia3060
09-12-2021
2.was playing,coming
3.was running,hear
4.was cleaning,shouting
5.was breaking,doing
6.was waiting,arrived
2.when
3.while
4.when
5.while
6.when
Coroana?..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Complète La Grille Par Les Accessoires Qui Correspondentaux Définitions:1. Tu Le Mets Pour Te Protéger La Tête.T2. Tu La Mets Pour Savoir L'heure.3. Tu La Met
Ma Poate Ajuta Cineva, Va Rog?dau Coroana
Exercitiul 11.Am Nevoie Urgent De El.
Prezinta In 30-50 De Cuvinte Semnificația Secvenței:Banii Sunt Cel Mai Universal Si Mai Eficient Sistem De Încredere Mutuală Care A Fost Inventat Vreodată.
Aflați Numărul Natural Care Mărit Cu 54 Se Obține Triplul Său. Am Nevoie Urgent
Fie Expresia E(x)=(x+2 Supra X-5 - 14 Supra X La Puterea 2 -8x + 15): 1 Supra X La Puterea 2 - 9 ; Unde X∈R {-3,3,5} VA ROG REPEDE!
11. Scrie Următoarele Enunturi Matematice Camulţimi Definite Printr-o Proprietate Comună A Elementelor Sale:a) Mulțimea Numerelor Reale Egale Cu Modulullor;b) M
RougeLe Présent Des Verbes Du 111 Groupe1 Complète Le Message Par Les Verbes Ci-dessousau Présent.ÊTRE ALLER AVOIR FAIRE2n.résent.Cher Julien,Nous En Vacances À
Cristina Are In Pusculita Sa 448 De Lei. Eu Vrea Sa-si Cumpere Role Si O Bicicleta: 150 Lei Costa O Pereche De Role, Iar Pretul Rolelor Reprezinta Un Sfert Din
Fototropismul Reprezinta Orientarea Partilor Plantei Spre : A) Gravitatie B)temperatura C)lumina D)umiditate