RO Study
👤
Gelu2000
Gelu2000
09-12-2021
Limba română
a fost răspuns
Am luat 4 in teza ce fac?
Răspuns :
IoanaGheriman
IoanaGheriman
09-12-2021
Răspuns:
Incearca sa-ti repari nota raspunzand la ore si invatand lectia.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Sensul Asemanator Pentru Incep
O Incapere Se Pardoseste Cu Gresie. Incaperea Este In Forma Unui Patrat Cu Latura 4,5 M. O Placa De Gresie Este Patrata Cu Latura De 15 Cm. Cate Cutii De Gresie
Media Aritmetica A Trei Numere Este 48. Aflati Numerele Daca Media Aritmetica A Primelor Doua Este 39,iar A Ultimelor Doua 56.
Mam Culcat Seara La Ora 10 Si M-am Sculat Dimineata La Ora 6 Cate Ore Am Dormit?
Intr-o Cutie Sunt 5 Bile Rosii Si 10 Bile Albe. Probabilitatea Ca Extragand Din Cutie O Bila La Intamplare , Aceasta Sa Fie Rosie, Este Egala Cu .. Va Rog Ajuta
Se Considera E(x)= [tex]( \frac{x-6}{ X^{2} -25} - \frac{x}{5-x} - \frac{2}{x+5} ):( \frac{2 X^{2} +x-6}{ X^{2} -25} )[/tex] ; X∈R\{-5;2;1,5;5}. Aratti Ca
Se Poate Folosi Formul Lui Heron Intr-un Triunghi Isoscel?
Va ROG FRUMOSSS AJUTATI-MA!!! Stim Ca ABC Este Triunghi Echilateral Cu Latura De Lungime 2 Cm , AD Paralel Cu BC Iar Triunghiul ADC Este Dreptunghic In C. A)
Scrie Cateva Exemple De Actiuni Ale Copiilor Pentru Protejarea Mediului Pentru: plante animale apa pamant
Determinati Nr Nat X Si Y ,stiind Ca Xy7(cu Bara De Asupra)+3· 4xy(cu Bara De Asupra)=2143