RO Study
👤
Abdoy1111
Abdoy1111
09-12-2021
Biologie
a fost răspuns
HELP!!!!!!!Urgent!!!
Răspuns :
Mama80
Mama80
09-12-2021
Răspuns:
este in atas
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna:) Am De Facut Un Martisor Si Nu Am Idee Cum... Imi Trb Pentru Ora De Ed.tehno, Aveti Cumva Niste Idei Sau Chiar Poze , Poate Ati Facut Voi Pe Acasa Si Pute
Buna! In Propozitia :"Am Invatat Sa Lucrez Cu Ele Inca De La Sase Ani",sase Ce Caz Are?
1 Problema - Cu Fiecare Marire A Fortei De Alungire Cu 0,1 N , Un Arc Se Alungeste Cu Un Milimetru . Care Este Constanta Lui De Elasticiate Exprimata In N/cm ?
Numeste Si Exemplifica O Figura De Stil Din Structura Careia Face Parte Un Adjectiv
Va Rog Sa Ma Ajutati La Uratoarea Problema: Suma A Trei Numere Este 63..Aflati Numerele Stiind Ca Primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar A
Rolul Pe Care Il Avea Biserica In Evul Mediu Si De Ce Biserica Era Asa Importanta Ca Autoritate In Acel Timp?
Un Calator A Parcurs In Prim Zi 8 Km Si Inca 3supra 10 Km,iar A Doua Zi A Parcurs 15 Km Si Inca 7 Supra 10 Km Ajungand La Destinatie.care Este Lungimea Drumului
Determinati Lungimea Inaltimii Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De Lungime A (retineti Rezultatul)
4/21. Mets Les Verbes Entre Parentheses Au Passe Compose.Claire(faire)un Gros Bouquet De Fleurs.Pour Aller Dans La Foret,ils (prendre)a Droite,ils(passer)a Trav
Un Camion Parcurge 250 Km In 5 Ore .CATI KM Ar Parcurge Dupa 7 Ore De Mers