RO Study
👤
Andreisebastia39
Andreisebastia39
08-12-2021
Limba română
a fost răspuns
colinde de trei strofe
pls
Răspuns :
Ibledea2010
Ibledea2010
08-12-2021
Răspuns:
Astăzi sa născut Hristos
Answer Link
Danicopaciu7878
Danicopaciu7878
08-12-2021
Răspuns:
...
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ema A Pregatit O Tarta Impreuna Xu Mama Sa.o Taie In 16 Felii Egale.un Sfert Este Pentru Bunici,un Sfert Pentru Parinti.iar Restul Pentru Ea Si Sora Sa. a)cate
Formeaza Enunturi In Care Pronumele Demonstrativ "acela" Sa Aiba Urmatoarele Functii Sintactice: Nume Predicativ, Complement Indirect In D. , Atribut Prepozitio
Intr-o Scoala Sunt Inscrisi In Ciclul Primar 1745 De Eleva,iar In Ciclul Gimnazial Cu 694 Elevi Mai Multi . Intr-o Zi Au Fost Absenti De La Cursuri 19 Elevi De
Explicati Expresia Inaitand Ca Prin Vis
Proiectiile Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Pe Ipotenuza Au Lungimile 8 Cm Si 32 Cm. Calculati Perimetrul Triunghiului. Imi Puteti Raspunde?
Daca Suma Dintre Dublul Unui Numar A Si Triplul Sau Este 45, Care Este Numarul? (Foloseste Metoda Grafica). Multumesc.
Ce Parte De Vorbire Si Ce Functie Sintactica Au Cuvintele :: < Rosiatic>; < De Un Purpuriu>;>; < Intunecat>; < Al Soarelui>; ; < D
La Religie Imi Trbui Propoziti Cu Cuvintel Sigiliu Si Stampila
Scrieti Valoarea Morfologică A Lui O Si UN Din Urmatoarele Propozitii: 1.Ieri Am Avut O Zi Grea. 2.Dacă Îi Voi Telefona,O Veni Si Ea. 3.UN Copil Scrie,doi Se Jo
Numitorul Comul Dintre 10,5 Si 3