RO Study
👤
Berariucatalin
Berariucatalin
08-12-2021
Matematică
a fost răspuns
12.Multumesc am nevoie rapid!!!
Răspuns :
PenkuSenpai
PenkuSenpai
08-12-2021
Răspuns:
a) 2/3 b)9/10 c)1 d)4/9 e)5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOORRR URGENTTTT VA ROGGGG
AJUTOORRR URGENTTTT VA ROGGGG
Where Are You Going To Travel? When Are You Going To Leave ? How Are You Going To Travel? How Long Is Your Trip Going To Take? Where Are You Going To Go Frist
A) Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Cores- punde Fiecare Dintre Afirmaţiile Din Stânga. 1. Animalele Comunică Prin
De Construit In Do Major Armonic, Do Major, Do Minor Armonic Septacordul Treptei 7
121°:2 Stiu Ca Da 60,5 Dar Cum Transform Acel 5 In Minute?
Familienrätsel 1. Der Bruder Meiner Mutter Ist Mein 2. Meine Oma Ist Die 3. Der Sohn Meiner Tante Ist Mein 4. Die Tochter Vom Vater Meines Vaters Ist Meine 5. M
Un Hot Intra In Gradina Boierului Fura Niste Mere Si La Prima Poarta Ii Da Portarului De La Prima Poarta Jumatate Și Încă Doua Din Mere La A Doa Poarta Ii Da Po
Fie Mulțimile A = {a, B, C, D, Șşi B = {a, E, F}. Calculați A \ B, B\ A, An B Şi AUB. B) Fie Mulțimile X = {a, B, C} Şi Y = {a, B}. Determinaţi XY, XUY, X\ Y Şi
Creati O Poezie Cu Tema EDUCAȚIA,folosind Următoarele Cuvinte: Școală, Artă, Muzică,talent,elev,respect.Va Rog Am Nevoie Urgent,dau Coroana!!!