RO Study
👤
Andrei2635
Andrei2635
08-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Q:10-x=10 supra 2. Va rog, dau Coroana!
Răspuns :
Irinauirinai
Irinauirinai
08-12-2021
Răspuns:
Q=100
x=5
noroc la scoala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Partidă De Şah A Început La Ora 16 Şi 30 De Minute. La Ce Oră S-a Terminat Partida, Dacă A Durat O Oră Și Un Sfert Şi A Fost Întreruptă 10 Minute?va Rog Ajuta
3. Precizează Ce Fel De Verb Este A Fi În Enunturile De Mai Jos. Cristian Îşi Dorea Să Fi Câştigat Concursul. Liliana Era În Clasă Când Am Plecat. Părinţii Mei
O Piramidă Triunghiulară Regulată Are Toate Fețele Triunghiuri Echilaterale. Aria Unei Fețe Laterale Este Egală Cu 10√5 Cm². Aria Totală A Piramidei Este Egală
00. G G={XEZ/2x-3 Ez}; X+5 H H= {x EN|x²+x= 2 (1+2+3+...+2021)}. Pin Poza Sunt Întrebările (probleme)50 Puncte Cine Mă Ajută +coroana
Intr O Școală Numărul Băietilor Este Reprezentat De Cel Mai Mare Numar Care Se Poate Forma Numai Cu Cifrele1,2,4 Luate O Singura Data,iar Fetele Sunt Cu 75 Mai
Subliniază Circumstanțialele De Mod Din Propozițiile Următoare Și Precizează Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă. Vorbește Corect Limba Germană. . Scrie Ca M
15 Supra 20 Și 6 Supra 8 Rezultate
Ce Înseamnă Când Cineva Zice Cuvântul Oooo
Un Buchet De Flori Format Din Doi Trandafiri Si Trei Lalele Costa 32 De Lei,iar Un Buchet Format Din Treu Trandafiri Si Doua Lalele Cista 33 De Lei. Cat Costa U
Buna! Am Nevoie De A,b,c Si D (de Toate). Multumesc Anticipat!