RO Study
👤
Mihaelamilian20
Mihaelamilian20
07-12-2021
Informatică
a fost răspuns
va rog repede,dau coroana
Răspuns :
Stefaniapurav
Stefaniapurav
07-12-2021
Explicație:
Light Pain
scanner
frecventa
rom
trackball
monitorul
plotter
cache
camera foto
camera foto
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
- Pronumele. AdiectivulSe Dă Textul:In Lungul Câmpiei Arse, Pustil, Se Înaltă Doar Un Singur Pålc De Salcil Ce Ocrotesc, Sub Umbra Deasă Acrengilor Despletite,
Dau Cororana! Ajutooooor
Buna! Am Dat Test Astazi La Limba Latina,si Au Fost 9 Întrebări De Toate,cred Ca La 8 Întrebări Am Facut Bine,dar La Ultima Era Sa Conjugam Trei Verbe:canter,vi
Perimetral Unui Patrate De 60 M. Care E Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Latimea Egala cu Cea A Putratului Si Lungimea De 2 Ori Mai Mare? Perimetrul Unui Ter
Un Text Cu Următoarele Cuvinte:uliu,Adelin,iubire,câine,aer,cocos, Gogoși,respect Mamaliga, Alunga,prietenas.Am Nevoie Urgent!
Curbacinci Segmente5 Desenează Pe Caiet:o Linie Frântă Deschisă Îno Linie Frântă Închisă Ino Linie Curbă Inchisă Îneste Următoarele Puncte
Ajutor! Doresc Și Explicație.
Sa Se Determine X Astfel Ca Fractia Sa Fie Echivalenta 2/3 Si 2x+8/5x-2
Desenează Pe :caiet O Linie Franta Deschisă În O Linie Franta Închisă În O Linie Curbă Închisă În
La O Expoziție S-au Expus 153 De Produse Realizate Din Hârtie, Plastic Şi Sticlă. Produsele Realizate Dinplastic Sunt De Două Ori Mai Multe Decât Cele Din Sticl