RO Study
👤
Solomeia2009
Solomeia2009
07-12-2021
Engleza
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva la toate.
Răspuns :
Odrjdjekdbx
Odrjdjekdbx
07-12-2021
1 walked, was calling
2 was waiting, arrived
3 took, were playing
4 rang, was eating
5 slipped, was washing
6 didnt go, was raining
7 stayed, was helping
8 was playing, saw
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MODURI DE CONSERVARE A BIODIVERSITATII... Raspunsul Cu Cele Mai Multe Moduri Primeste ,,cel Mai Bun Raspuns''
Produsul A Trei Numere Naturale Este 8.Aflatisuma Acestora, Analizand Toate Cazurile Posibile . Dau Coronita !!!!
UN Cilindru Circular Drept Are Inaltimea Egala Cu 4 Cm Si Diametrul Cercului De Baza Egal Cu 5 Cm . Aflati Aria Laterala A Cilindrului . ..... Va Rog Eu Repede
Compunere Despre Cum A Fost Anul Scolar... Indicatii: Este Vorba Doar De Sem Al II-lea Deoarece M.am Mutat La O Scoala Noua, Cum Am Cunosctu Colegii, Despre Dna
"Esti Plin De Inspiratie!Pregateste-te Sa Gasesti Patru Perechi De Rime In Poezia Zi De Vara De GeorgeToparceanu Apoi Creeaza Propriile Tale Versuri"
Ma Poate Ajuta Cineva La O Compunere De Apartenenta La Roman A Operei Baltagul ?
Trebuie Construit Un Perete Lung 4 M,inalt De 2,10 M Si In Grosime De 30 Cm,cu Ajutorul Unor Caramizi Cu Dimensiunile De 20 Cm, 10 Cm, 7 Cm.Cate Bucati De Cara
N=2(x+3)²-(x+4)²+7 Trebuie Sa Demonstrez Ca N Este Pozitiv Oricare Ar Fi X Apartine Lui R. La Sfarsit Imi Spune Ca Trebuie Sa-mi Dea (x+2)²+5 > 0
Despartiti Fraza Urmatoare In Propozitii Si Precizati Felul Propozitiilor : "Parea Ca Oamenii Aceia Asculta Ceea Ce Stiu Dar Nu Stiu Bine Si-i Sorbeau Vorbele
Argumentare Ca Este Balada Populara "Oaia Nazdravana" Cine Stie Sa Imi Faca O Argumentare? Cat De Scurta..sau Sa Ma Ajute Putin Pentru Ca Nu Am Idee Ce As Pute