RO Study
👤
Ade9096
Ade9096
07-12-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rogg, dau coroana
Răspuns :
Odrjdjekdbx
Odrjdjekdbx
07-12-2021
2 am lying 3 am watching 4are not swimming 5are swimming 6are standing 7 are watching 8are playing 9is lying 10is sitting 11is wearing 12is eating
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Ex 40,41,42.Nu Le Inteleg,puteti Sa Imi Explicati Va Roggg?dau Coroanaaaaa
Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Subliniate Din Enunțurile: A) Nu-i Rău Să Fii Cuminte Mereu. B) I-a Trimis Scrisoarea Săptămâna Trecută. C) Cartea
Dacă Verișorul Meu De Gardul 2 Are Un Fiu, Ce E Pentru Mine Fiul Lui?
Va Rog Sa Rezolvati Exercițiul 4!!! VA ROG Am Nevoie De AJUTOR!! Sa Raspunda Doar Cei Care Stiu Sa L Faca!! E DESTUL DE URGENT DAU CORONIȚĂ
A Fata De Semidreapta BD, Punctul C Este……semidreptei Si Notam…… B AC Si TS Sunt Drepte.... c Semidreptele BA Si BC Sunt …. d Pentru Semiplanul Determinat
Cum Se Zice La Roșu In Filipineză
Fie Următoarea Definiţie: „Inducția Incompletă Este Un Raționament Inductiv“. a. Menţionaţi O Regulă De Corectitudine Pe Care O Încalcă Definiţia Dată.
159. Mama Are 26 Ani, Iar Fica 2. Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi De 5 Ori Varsta Fiicei?
2. Efectuaţivreau Si Rezolvare NU DOAR RASPUNSURI Cine Raspunde Corect Îi Dau Coroana Si 50 Puncte
Va Rog Ofer Coroana !