RO Study
👤
CioaraAlba
CioaraAlba
20-05-2015
Limba română
a fost răspuns
un exemplu de numeral multiplicativ
Răspuns :
Octaviagrigorut
Octaviagrigorut
20-05-2015
intreit ,indoit,inzecit
Answer Link
Piggy
Piggy
20-05-2015
Înzecit,inmiit,înșesit etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Prin Ce Exerciţiu Se Rezolvă Problema De Mai Jos? Elevii Claselor A Patra Din Școala Noastră S-au Aranjat Câte 5 Pe Un Rând. Ştiind Că S-au Format 25 De Rând
Determinați M Aparține R, Astfel Încît X=-1 Sa Fie Soluție A Ecuației [tex] {x}^{2} - Mx + 2m - 10 = 0[/tex]
Este Urgent DAU COROANA!
X+1+(X+2)/2+(×+3)/3+...+(X+2020)/2020+(X+2021)/2021=2021
Va Rog Ajutați-mă Este Urgent :((Exercițiile 1,2,5 Și 6Dau Coroana, Numai Ajutați-mă
Ce Concluzie Rezultă Din Următoarele Afirmaţii? (1) Dacă Numărul N Este Galben, Atunci N+1 Este Albastru. (2) Dacă Numărul M Este Verde, Atunci M+1 Este Galben.
Caterva Păsări Stai Pe Un Gard Două Sunt In Stanga Altor Două Două Sunt În Dreapta Altor După Două Păsări Stau În Mijloc Una Stă La Un Capăt Câte Păsări Sunt Pe
1. Notează Genul Şi Numarul Urmatoarelor Adjective Extrase Din Text: • Negre-genul ...... Numarul .........;• Caldute - Genul..........numarul ..........• Plapâ
Bifează Doar Propozițile Adevărate Referitoare La Numărul Care Exprimă Distanța Pe Care O Vor Străbate Rândunelele Este Un Număr Par Este Predecesorul Numărului
Am Nevoie De Ajutor!! Cum Pot Sa Depistez Imaginile Artistice Si Figurile De Stil? (Exemplu Cu O Poezie Va Rog) Merci!