RO Study
👤
Andreius78
Andreius78
07-12-2021
Limba română
a fost răspuns
gasiti 4 verbe din textul cu albastru
Răspuns :
Iacobescuovidiu1
Iacobescuovidiu1
07-12-2021
Răspuns:
Duse simți apropiau izvorara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați(27³¹-2•9⁴⁶+4¹⁰²:2²⁰³-3⁹²)²¹³
Eu Sunt Un Numar Format Din Doua Cifre Pare Consecutive Descrescator, Cu Suma Cifrelor 6. La Sesimea Mea Adauga Septimea Lui 28. Ia Din Rezultatul Obtinut Sfert
Cate Litere Si Sunete Are Cuvantul Luchian?
4. Cei 28 De Elevi Dintr-o Clasă Învaţă Cel Puțin Una Dintre Limbile Franceză Sau Engleză. Știind Că 15 Elevi Învaţă Franceză, Iar 25 Învaţă Engleză, Aflați Câț
8) Crezi Că Prin Creațiile Lor, Poeţii Pot Sensibiliza Sufletul Oamenilor? Motivează-ți Răspunsul În 50-100 De Cuvinte, Valorificând Textul 1.
7 Scrie Propoziţii Cu Sensurile Diferite Ale Substantivelor: Pod, Linie, Coş. Schimbă Caiet De Bancă Și Corectaţi-vă Reciproc. Colega/colegul
3. Dacă În Trapezul Isoscel ABCD, AB CD, AB= 16 Cm, CD= 6 Cm, Iar M(C)=120°, Atunci: A) M(B)= ?; B) Linia Mijlocie A Trapezului Are Lungimea De ......... Cm;
45:x=c Rest 2 Eu Vreau Sa Aflu X Nu Mă Intresează Y Împărțire Cu Rest VĂ ROG AJUTOR URGENT DAU COROANĂ ‼️‼️‼️ PLS
Ajutor Ex3 Scrie Sub Forma De Adunare
Tata A Cumparat Într-o Zi 5kg De Struguri Si 3 Kg De Mere Si A Platit 47 Lei.In Alta Zi Cumparand 8 Kg De Struguri Si 4 Kg De Mere,a Platit 72 Lei.Cat Costa 3 K