RO Study
👤
Dariagoncan
Dariagoncan
07-12-2021
Matematică
a fost răspuns
2√18 ⋅ (2√18 − 5√72 − 7√128 + 9√450);
Răspuns :
Saragabriela833
Saragabriela833
07-12-2021
Explicație pas cu pas:
......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PORTOFOLIU Transpirația Are Loc Prin Stomate, Deci Numărul Stomatelor Poate Influența Intensitatea Transpirației. La Multe Specii De Plante, Stomatele Sunt Plas
Precizati Valoarea Numeralelor Cardinale Din Enunturile De Mai Jos. A)Pe Strada Mea Trece Autobuzul Osuta Șase B)Am Doua Caiete De Notițe C) Tina A Pictat Mai M
Mi-am Pierdut Telefonul , Vă Rog Să Mă Ajutații Dau Fundă
Folosește Datele De Pe Fluturi Și Compune Probleme Care Să Se Rezolve Prin Împărțire Și Adunare
Analizează Subiectele Și Predicatele Din Propozițiile Următoare: Frunzulițele Gingașe Au Ieșit Din Muguri. S-au Întors La Cuiburile Lor Păsările Călătoare.Pe Câ
Suma A Două Numere Este 13. Al Doilea Număr Este Cu 3 Mai Mare Decât Al Doilea. Află Care Sunt Numerele. Suma A Două Numere Este 11. Dacă Al Doilea Număr Este C
De Însă Funcția Sintactică. B. Texte De Analizat 3 Socol Că Mergind Cu Spor, Pe Vreme Bună, Ne Putem Intoarce Iar Aici În Sabasa, Ca Să Facem Parastasul De Nouă
Am Nevoie Vă Rog De Rezolvarea Corectă Și Completă A Celor Două Puncte De La Exercițiul 2. Dau Coroană Garantat!
Vreau Răspuns Întreg Vă Rog
Redactează Un Eseu De Minimum 300 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Particularități Ale Unui Text Narativ Dintr-o Operă De-a Lui Mihail Sadoveanu. În Elaborarea E