RO Study
👤
Daniela99
Daniela99
15-05-2014
Limba română
a fost răspuns
cum se face un autoportret?
Răspuns :
Andy1997
Andy1997
15-05-2014
In autoportret te autocaracterizezi, spui cateva trasaturi fizice ( culoarea ochiilor.a parului) si trasaturi morale (esti cuminte, ambitioasa etc...)
Poti sa mai scri si ce iti place sa faci si alte lucruri despre tine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Spun Ma Numesc....sunt In Clasa A XII....am 18 Ani
Care Imi Face Si Mie O Mica Descriere Cum A Fost Vacanta De Vara In Engleza Sau Dak Nu In Romana
Imi Puteti Da Un Model De Caraterizare A unui Personaj ?
Prezinta In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Versurilor : Eu Te Privesc De Sus , Furnica /Si-mi Pari Atat De Mica /Te Vad Cum Jos Muncesti /Din Greu/ Ca Sa Traiest
Heei Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Rezolvare La Problema: Andrei Si Mihai Sunt Pescari Pasionati.Ei Se Intorc De La Pescuit.Andrei Spune: -Da-mi Un Pește,sa Am Tot
Pentru Cei Care Dau BAC-ul , Profil Uman, Ce Invatati La Romanul Postomdern? La Zmeura De Campie Nu Gasesc Decat Un Singur Exemplu De Comentariu Pe Internet In
Ce O Sa Primim La Partea De Vocabular ?? Adica Ce Definitii O Sa Trebuiasca Sa Invat la Punctul B?? Basm , Nuvela Si Mai Care ??
Transcrie 2 Verbe La Diateze Diferite Si Precizeaza-le :un Cavaler Cu Ochi De Vultur,cu Inima De Fata Marecu Brat De Fier Cu Mana Alba De Zbucium Si De Lupta Do
Un Plan De Semnificare A Titlului????
Care Sunt Toate Modurile Posibile De Formare A Cuvintelor (pentru Evaluarea Nationala) Gen: Derivare,compunere,conversiune.....care Mai Sunt?cu Exemple,va Rog