RO Study
👤
Amaliagh
Amaliagh
20-05-2015
Biologie
a fost răspuns
exemple de plante monocotiledonate
Răspuns :
Clady13
Clady13
20-05-2015
Graul,porumbul,lalea,iris,orhidee,ceapa,usturoiul.
Answer Link
FloareGirl
FloareGirl
20-05-2015
Plante monocotiledonate : laleaua,ceapa,usturoiul,lacrimioara,crinul,narcisa,graul,ovazul,orezul,orzul,secara,papura ,stuful,trestia de zahar.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unui Produs Este 1200 Del Lei. Cat Va Costa Produsul Dupa O Scumpire De 8% ,urmata De O Ieftinire De 5%
Va Rog Sa Ma Ajutați La Fizica, As Prefera Sa Fie Scrise Pe O Foaie Dacă Nu Se Poate Nu Este Problema!Exercițiile 1,2 Și 3, Îmi Trebuie Urgent! Dau Coroana!
O Soluție Formata Din Doua Sau Mai Multe Substanțe Se Numește?
Am Si Eu Nevoie De O Compunere In Franceza Despre Franta Va Rog, Dau Coroana.
In Figura Alăturată Este Un Dreptunghi Care Are Lungimea Cu 1,5 Cm Mai Mare Decât Triplul Lățimii Acestuia. Ştiind Că Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu 47
Scrie Pe Fiecare Rând Din Dreapta Cuvântul Care Nu Se Potrivește Seriei Din Stânga Vei Obține Pe Verticală A B Un Obiect Vestimentar Pentru Fetițe
Izabela A Citit Dintr-o Carte 46 Pagini. Denis A Citit Cu 12 Mai Puține Decât Izabela, Dar Cu 10 Pagini Mai Multe Decât Maria. Cate Pagini A Citit Maria?
Va Rog Ultimul Șir De La Primul Ex
Se Dă Un Dreptunghi Cu Lungimea De 4 Cm Şi Lăţimea De 6 Cm. A*aţiperimetrul Unui Pătrat Care Are Acelaşi Perimetru Cu Dreptunghiul. REPEDEEEEEE PLSSSSSSSSSS dau
....................