RO Study
👤
Danea11
Danea11
06-12-2021
Istorie
a fost răspuns
Diferența dintre Țară Românească și Țara Moldovei
Răspuns :
Isabella9411920
Isabella9411920
06-12-2021
Răspuns:
Răspunsul e mai vechi, dar sper sa te ajute!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Suma Daca Primul Termen Este 285 Iar Al Doilea Cu 392 Mai Mareva Rog Sa Ma Ajutati
Precizeaza Numarul De Sunete Si Numarul De Litere Din Care Sunt Alcatuite Fiecare Dintre Cuvintele Ceai,floare,gheorghe,geam,gem,girofar,meci,merge
Sensul Expresiei "a Pune Tara La Cale"??
Cum Se Pun Diacriticele?
Det Cel Mai Mare Număr De Pungi În Care Se Pot Pune În Mod Egal 72 De Banane Și 180 Mere
Aflati Numerele Naturale X Si Y Care Verifaica Egalitatea 2 La Puterea X+2 La Puterea Y =24
Am Si Eu Nevoie De O Sugerare Scoala Noastra Are Revista Scolii Si Nu Stiu Cu Ce Sa Contribui La Ea . Profesoara A Zis Ceva De Iarna Dar Nu Stiu Despre Ce Sa Sc
Stie Cineva? Am Nevoie Repede!!!!!!Buna Dispozitie A Oaspetilor De La Han, Ca Si Melancolia Si Nostalgia Acestora Fata De Vremurile Trecute Pot Fi Observate, In
Un Vapor Se Misca Pe Oceanul Indian. Poate Fi Considerat El Un Mobil? Dar Atunci Cand Este Manevrat In Radarul Unui Port?
Indicati Sinonimele Lexicale Noelogice Ale Urmatoarele Unitati Frazeologice:a Da Voie,a Se Face De Ras,cetate De Scaun,dare De Seama,a-i Parea Rau,a Casca Gura,