RO Study
👤
Arytina2010
Arytina2010
06-12-2021
Matematică
a fost răspuns
aflați numarul cu 17 mai mare decât 4
Răspuns :
Stanica79rox
Stanica79rox
06-12-2021
Răspuns:
17+4=21
Explicație pas cu pas:
.....................
Answer Link
Azoreleecool
Azoreleecool
06-12-2021
Răspuns:
21
Explicație pas cu pas:
17+4=21
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Fragment De ADN Monocatenar Contine 2500 Nucleotide. Nucleotidele Cu Citozina Sunt 500. Stabiliti: A)nr De Nucleotide Cu Adenina Din Fragmentul De ADN Bicate
De Ce Credeti Ca Populatiile Nomade, Crescatoare De Animale, Au Fost Mai Violente Decat Cele Sedentare Care Se Ocupau Cu Agricultura?
Bună,am Nevoie De O Strofa De Poezie Cu Titlul:"Iertarea,virtute De Mare Preț". Sa Fie Cât Mai Frumos Pls. Am Nevoie Acum Pt Ca E Tema Si Mâine Am Inspecție La
Arata Ca Numerele Urmatoare Sunt Patrate Perfecte. A)25³⁶ B)4⁷⁵ C)625⁷ D)9²⁷ E)121¹²¹ F)(2*8)¹⁷ G)32¹⁹:2¹⁹ H)81¹²⁵
Doua Intamplari Care Ne Au Placut In Cartea Alice In Tara Minunilor.RAPID VA ROG DAU COROANA!
Realizați Rezumatul Textului ''traducere Din Limba Franceză" De Raluca Dincă Va Rog,dau Coroana!!!!!!!!
Prezentati Câteva Date Despre Romanul,,Mara" Insistând Asupre Cadrului În Care Se Retrece Actiunea. (25. Trânduri)
7. Pune Accentul În Cuv Rele Propoziţii: Țăranul Munceşte Farina. Ţarina A Sosit La Palat. 8. Scrie Cuvintele Pronunţate Astfel: Blö, Cau-boi, Dizel, 1 P. Ferpl
F₁ = F₂ M₁ = 5 Kg A₁=4m/s² M₂ = 20 Kg A₂ = ?
IV. Descrieți Portretele Personalităților Istorice. Examinați În Echipă Şi Identificați Caracteristicile Comune Şi Individuale Ale Acestor Personalități.