RO Study
👤
Opreaandreea076
Opreaandreea076
05-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă!
Răspuns :
Stupidjammer
Stupidjammer
05-12-2021
Răspuns:
ăăăăă off uhhhhh ummmmm what ceeeeeeeeeee
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Functia De Gradul Al Doilea Care Are Coeficientii A,b,c In Progresie Aritmetica Cu Ratia 2, Iar Axa De Simetrie A Graficului Este Dreapta X= -0,
2radical7x=6radical7 Rezollvarea Va Rog Frumos Imediat Daca Se Poate Chiar Acumm Verificati Daca Nr.real 3 Este Solutia Pentru Ecuatia De Mai Sus !!!!????????v
Intrun Parc,o Parcela De Pamint Are Forma Unui Trapez Dreptunghic,cu Unghiul Obtuz De 120 Grade Si Lungimea Laturii Neparalele Mai Mari De 100m.Determinati Aria
Analizati Starea De Miscare A Unui Corp Pe Suprafete Diferite.Explicati Ceea Ce Observati:
Rezolvati Inecuatia X(1-[tex] \sqrt{2} [/tex]) [tex] \geq [/tex]4-2[tex] \sqrt{8} [/tex]
Daca M-am Nascut Pe Data De 09.02.2002 Cate Zile Au Trecut De Atunci Pana Pe 05.05.2014
O Compunere De 20-30 De Randuri In Care Sa Fii O Albina Si Sa Povestesti O Intamplare Din Lumea Florilor.
Trece Textul Urmator In Vorbire Indirecta :si Cand Ajungea Popo ...isi Tragea Barba Si Zicea Cu Mandrie Catre Gazda : --aistea-s Manzii Popei , Fiule . Niste
1.Cate Grame De Substanta Se Gasesc In:a) 2 Moli Cu CO3 ;b)5 Moli N2 O5;c)3 Moli Ca COH2.2.In Cate Grame De CO , COO2, FE2O3 Se Gasesc 48 Grame Oxigen .
Daca M-am Nascut Pe Data De 09.02.2002 Cate Zile Au Trecut De Atunci Pana Pe 05.05.2014