RO Study
👤
Victorbostan2001
Victorbostan2001
05-12-2021
Limba română
a fost răspuns
nume de personaje literare
Răspuns :
Pinguinul2008
Pinguinul2008
05-12-2021
Răspuns:
Ion Creanga
Mihai Eminescu
Ion Luca Caragiale
Lucian Blaga
Nicolaie Manolescu
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
24 Calculează Sfertul Diferenţei Dintre Câtul Numerelor 8000 Şi 8 Şi Câtul Numerelor 1200 Şi 2. Cu Cât Trebuie Adunat Rezultatul Pentru A Se Obţine Numărul Care
VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ !!! Dau Coroana Și 30 De Puncte.Explică Formarea Adverbelor Din Enunțurile Date. Aseară Am Fost La Teatru Şi Am Fost Fatis Incantat De Piesa V
3. Mărind Un Număr De 10 Ori Obţinem Acelaşi Rezultat Ca Atunci Când Îl Mărim Cu 234. Aflați Numărul. Dau Coroana
Arte Vizuale 192 Muzică 109 B Actorie 129 Astronomie 120 1. Compară Numărul Elevilor Înscrişi La Arte Vizuale Cu Cel Al Elevilor Înscrişi La Actorie. Scrie, În
2. Se Consideră Expresia E(x) = (x+3)2- (2x + 1)(x-7)-(x+4)(4-x), Unde XER (2p) a) Arată Că E(x) = 19x, Pentru Orice Număr Real X. (3p) b) Determină Numerele N
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Hexagonul ABCDEF, Având Perimetrul Egal Cu 24 Cm. Aria Hexagonului Este Egală Cu. Ajutorrr Dau Coroana
14. Elevii Observă Peştii Prinşi De Pescar Şi Îşi Pun Întrebarea Dacă Este Vorba Despre Peşti fitofagi (care Se Hrănesc Cu Plante) Sau Despre Peşti Răpitori. Aj
Scrie În Casetele 5 Elemente Ale Naturii Întâlnite În Textul Aventurile Lui Habarnam După Nikolai Nosov
Cât Reprezinta : 0,875. Ce Nr Se Va Face Din Acesta?
Suma A Trei Numere Este 109 Al Doilea Număr Este Cu 14 Mai Mare Decât Dublul Primului Număr Iar Al Treilea Este Jumătate Din Al Doilea Află Cele Trei Numere .