RO Study
👤
Evasecrii421
Evasecrii421
05-12-2021
Biologie
a fost răspuns
ajutatima va rogggg foarte frumossss
Răspuns :
Superstar2011
Superstar2011
05-12-2021
Explicație:
Succes...... <3(^o^)^o^<3<3<3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heii Ma Puteti Ajuta Si Pe Mne Cu Ideile Principale Din Scrisoarea A III-a??
Sa Se Afle Lungimea Laturii BC A Unui Triunghi ABC Isoscel AB≡AC Care Are Aria De 32√2 Cm² Si Unghiul A=45 De Grade.
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele : Des , Rau , Rece , Usor , Sa Fie Adjective Si Adverbe.
Am Adunat 13 Numere Naturale distincte Si Am Obtinut Suma 92.Poti Sa-mi Spui Care Sunt Numerele Pe Care Le-am Adunat?
Elevii Unei Clase Se Aseaza Cate 2 In Banca Si Astfel 5 Elevi Raman In Picioare.Daca Se Aseaza Cate 3 In Banca Raman 5 Banci Goale.Cati Elevi Si Cate Banci Sunt
Cum Se Rezolva Ecuatia Radical Din √2x-1=x
Elevii Au Sapat 20 Randuri Pentru Flori.Fiecare Rand Are Forma De Triunghiisoscel Cu Douo Laturi Egale Cu Cel Mai Mic Numar Par De 2 Cifre(exprimat In Dm) Si A
Buna!Compunere Despre Actorul Chai Romruen Sau Descriere...ce Vreti Voi..repede!!!Ofer Puncte Va Rog Frumos!
Sa Se Verifice Egalitatile : Sin la A 4 de X + Cos La A 4 De X = 1-2sin La A 2 De X Cos La A 2 De XCalculati E = Sin De 1 Grad x Sin De 2 Grade X ..... X Si
Teodora Are In Gradina 40 De Flori:trandafiri,margarete Si Irisi.Ea Observa Ca,daca Le-ar Grupa,la 4 Trandafiri Ar Corespunde 2 Margarete,iar La O Margareta Cor