RO Study
👤
Ionut28159
Ionut28159
05-12-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog!! dau coroana!!! urgent
Răspuns :
Grabaarmandvalentin0
Grabaarmandvalentin0
08-12-2021
Răspuns:
hghu jjhjk gkk ujbjk gknjj ghnnk bjnhj jjnbhj
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Partile Corpului Unui Crevete.Dau Coroana , Multumesc.
Spuneti-mi Va Rog Care Sunt Partile Corpului Unei Albine .Dau Coroana Si Pun Cel Mai Mare Punctaj Pe Care Il Gasesc.Multumesc.
Sunteți De Acord Cu Aceste Raționamente Sau Nu? Argumentativa Poziția.1. Intre Cerere Si Oferta Dependenta Este Următoare: A) Când Cererea Creste, Creste Si Of
Imi Gasiti Un Cuvant Obtinut Prin Compunere? M-am Gandit Ca Ar Fi "trista-mbraca" Dar Nu Cred Ca E Valid. Multumesc Anticipat.
Pe Planul Patratului ABCD De Latura De 12cm Se Ridica Perpendiculara AM=12 . Sa Se Arate: 1.MB Perpendicular Pe BC 2.MO Perpendicular Pe BD Unde O Este Punct
Citește Afirmatiile De Mai Jos. Incercuieste "A" Dacă Afirmatia Este Adevărata Și "F" Dacă Afirmatia Este Falsă Scrie Afirmatia Corecta 1) Sclerotita Este Supra
Scrieti Urmatoarele Nr Naturale Descompuse In Baza 10: A) Abcde; B) Abcdef;c) Aba; D) Abba; E) Ab0ba; F) A00bc; G) Xyz0xy; H) A00a
Buna Am Nevoie De Ajutor La Exercițiile 1 Și 2 Pls Mult ❤️❤️Dau Coroanaaa
5x+4=3x+2×12supra 7 Aflati Pe X Ca Fractie Ordinara.
Correct Tense 1.Ann Usuallky Does The Shopping But I(do) It Today As She Isn't Well. 2.When I First Met Him He ?(study) Paiting. 3.Her Phone (ring) For Ten Min