RO Study
👤
Laurahorea1234
Laurahorea1234
05-12-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog mult, am nevoie
Răspuns :
Matei6683
Matei6683
05-12-2021
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG SA REZOLVAȚI AMBELE SUBIECTE ESTE URGENT DAU COROANA!!!
2. Andrei Și Ion Au Împreună 80 De Timbre. An- Drei Are Cu 20 Mai Multe Decât Ion. Câte Timbre Are Fiecare?
Scrieti O Compunere Despre Întâmplările Unui Trabant Care Era Îndrăgostit De Un Jaguar(marca De Masina) Și Trebuie Sa Includem Citate De Dragoste
3.Într-un Calorimetru Se Află Gheață La Temperatura De -3°C.Pentru Încălzirea Ei Şi A Calorimetrului pînă La -1°C Este Necesară O Cantitate De Căldură De 3000J,
Va Rog, Cine Stie Raspunsul?
1.Explicafi ,pe Exemplu Savanelor Si Padurilor Galerii,interactiunea Dintre Plante Si Animale
Un Burghiu De Otel Cu Masa De 100g Sa Incalzit De La Temperatura De 15°C Pina La 115°C. Chita Enerige A Consumat Motorul Pentru A Incalzi Burghiul
Notează Prin Ce Se Diferențiază Formal Paronimele De La Exercițiul Precedent, Menționând Numărul De Sunete Sau Ordinea Acestora
Construiți Propoziții In Care Verbul A Lua Să Aibă Valoare Predicativă Și Auxiliara Am Nevoie Rapid!Va Rog
6. 5. 4. Consumatori Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: Animal Vertebrat Plante Cu Flori A) Stejar B) Muşchi C) Brad Descompunători A) Câin