RO Study
👤
Naghea
Naghea
19-05-2015
Istorie
a fost răspuns
Ce este pictura cu acul?
Răspuns :
Carmenb
Carmenb
19-05-2015
cred ca este broderia (daca legat de ed tehnologica)
Answer Link
Have
Have
19-05-2015
pictura cu acul era pictura realizata cu acul p/t a subtia linia acum asa ceva nu se foloseste,\. CRED CA TEAM AJUTAT NUSTIU CONCRET
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Ab9 + Ab32 = 2021, Unde A Şi B Sunt Cifre Nenule, Atunci (2017-a): B = ?
I.Raspundeti Cu Adevarat Sau Fals La Urmatoarele Enunturi: A) In Cadrul Unui Sistem Social Intregul Este Mai Mult Decat Suma Partilor. B) O Persoana Poate Deti
Capitalul Total A Unei Întreprinderi Este De 84 Mil Um. Cunoscând Ca La 1 Milion Capital Fix Revin 400.000 Um Capital Circulant, Să Se Determine Capitalul Fix T
Plss Va Rog Plsssssss
17 Saci Cu Făină Și 12 Saci Cu Cartofi Cântăresc 1210 Kg, Iar 21 Saci Cu Făină Și 12 Saci Cu cartofi Cântăresc 1410 Kg. Câte Kg Are 1 Sac Cu Făină ? Câte Kg Are
Ma Puteti Ajuta? Ce Cantități De Apa Și Acid Sulfuric Sunt Necesare Pentru A Prepara 2l Soluție Cu Concentrația 0,1n.(se Da Densitatea Soluției P=1 G•cm-3)
Va Rog Exercițiul De Pe Fotografie, Dau Coroană, In Caricatura (cred Că E Hitler Și Stalin)
Mă Puteți Ajuta Plsss
După Poza Atașată, Am Cerinta: " Menționează Elementele Care Conturează Un Cadru Neoficial In Conversația Anterioara "cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Va Rog ?
34 Fie Mulţimile M = {12; N; 20} Și N = {5; Y; 12). Determinați Numerele Naturale X Și Y Pentru Care are Loc Egalitatea M Reunit Cu N= M Intersectat Cu N.