RO Study
👤
Geanina2020
Geanina2020
04-12-2021
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 13, 14 va rog. E urgentttttt
Răspuns :
Luciapascu
Luciapascu
05-12-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut La Educatie Civica Un Eseu de 1 Pagina Cu Titlul De "Utopia Mea Politica" Imi Puteti Da Niste Idei?
Diagonala Unui Cub Este 12 Cm.calculati Aria Si Volumul Cubului
Construiti Propozitii In Care Adjectivele:istet,molcom,rapid,negru Sa Indeplineasca Pe Rand Functiile Sintactice De Atribut Adjectival Si Nume Predicativ.
O Propoziţie Subordonată Predicativă Introdusă Prin Pronumele Elementul De Relaţie "ce" . Ştiu Că E Cam Aiurea , Dar Am Nevoie De Puţin Ajutor :)
Raportul Dintre Doua Numere Rationale E 5 Pe 3 Care Sunt Numerele Daca Suma Lor E Egala Cu 64
Planul Simplu De Idei A Schitei Vizita De I.l. Caragiale
Put The Verbs Into The Correct Tense ( Simple Past Or present Perfect Simple) . 1. ( You/buy) _________ The Tickets For Our Journey Yet? 2. Yes, I ( Go) _____
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Timp din Enunturile : Ajungand Acasa, M-am Culcat. La Rasaritul, Soarelui Ma Trezesc. Termin De Sc
Ce Interactiune Are Loc Cand Pixul Trece Din Stare De Miscare In Repaus?Am Nevoie Urgent!!!
Aide Coco a Refaire Son Devoir.Complete avec Les Graphies Correspondant Aux Sons Indiques.[à] Mam.... ...tre D...s La Ch...bre D'Alex..dre.[ô] Sim... ,le Garç.