RO Study
👤
Debora19
Debora19
04-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Hey! Ex 4, b. Mulțumesc!
Răspuns :
Luisabotez
Luisabotez
04-12-2021
180 deoarece este egal cu un unghi drept
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce A Mancat 3 Bomboane Dintr-o Cutie,Andrei A Impartit Restul Bomboane Cu Cei 8 Prieteni Ai Sai In Mod Egal.Cate Bomboane Putea Sa Primeasca Fiecare Daca N
Transformați Propozițiilor Urmatoare In Propozitii Pasive. 1.They Willmeet You At The Terminal. 2.They Are Renovating The Castle At The Moment. 3.Everyone Knows
Scrieți Informații Despre Paris (ÎN FRANCEZA)
Intr-o Zi Sa Semanat 4\10 Din Suprafata Unui Teren,a Doua Zi Cu 1\10mai Mult,iar A Treia Zi Cat Diferenta Dintre Primele Doua Zile .Ce Suprafata Din Teren A Fos
Am O Problema, Necesit Ajutor Ip. Triunghi Drept. DEF m( tg( DF= 10 Concluzie= EF=? DE=?
3 Adaptari Ale Reptilelor La Mediul Terestru
Dacă Era Un Copil Ca Ei Și 5 Ca Voi Și Încă Unul Din Partea Cealaltă Cine Poate Rezolva Această Problemă Că Și Eu Nu Pot Și Dacă Nu Voi Lua Insuficient La Școal
Watch The Sport With The Required Equipment And Make Up Sentences
Un Triunghi Are O Lățime De 25 Cm Ă Două Cu 5 Mai Mică Decât Prima Iar S Treia Cu 5cm Mai Mică Decât A Doua Latură Care Este Perimetrul Triunghiului?
Textul : Fetița Care L-a Luat Pe Nu În Brațe În Finalul Textului Autorul Spune: L-am Aruncat Pe Nu În Călimară Și L-am Rugat Pe Cuvântul Paznic Să-l Păzească St