👤
a fost răspuns

vam nevoie urgent va rog varog eu va rog frumos va rog va rog
va rog va rog nu copiați dau corona!

Dacă ai putea călători în timp si spatiu, cu ce personaj sau creatură uimitoare ti-ar plăcea
să te întâlnești?
Scrie un text, de 10-12 rânduri, in care să relatezi întâlnirea cu acest personaj sau cu
această creatură.
In compunerea ta vei respecta următoarele cerinte:
- să descrii personajul sau creatura uimitoare, prezentând cel puţin două trăsături ale
acestuia/acesteia;
- să îi dai un titlu potrivit;
- să respecţi cele trei părţi ale compunerii: introducere, cuprins, încheiere;
- să ai grijă la scrierea corectă a cuvintelor şi la aşezarea textului în pagină.​​​​​​

Răspuns :

Răspuns:

Bună! Hai sa vedem dacă reușim, asta fiindcă ai făcut o solicitare destul de " convingătoare"!

Uite, mie îmi plac cărțile fantasy, asa ca mi-ar place sa ma întâlnesc cu FRODO, micul hobit din Stăpânul Inelelor!

Îmi imaginez cum as putea comunica cu el! Iata:

Aseară am revăzut trilogia Stăpânul Inelelor și am rămas cu gândul în lumea fantastica a Comitatului și a hobitulor. Ma plimbam prin micul sat și... m-am oprit în fata căsuței lui Frodo. Mi-am luat inima-n dinți și... am ciocănit la ușa.

Surprinzător, mi-a răspuns chiar Frodo, un hobit dragut , de statura mica ( îmi ajungea pana la umar) , cu un par negru ondulat și lung cu ochi albaștri cu fata rotunda. Zambitor Frodo m-a intrebat:

- Hei, salut! Ce vânt te aduce pe-aici?

Sincer, nu ma așteptăm să îmi deschidă ușa și nici sa fie atât de jovial cu mine! Am baiguit ceva de genul ca este preferatul meu, ca îmi doresc sa știu cât mai multe despre el...

Frodo este foarte entuziasmat și pare un copil ca și mine, mai mult, nu pare a fi o vedeta!

M-a luat de mana, am întrat în casa lui și am petrecut vreo 3 ore impreuna cu el, vorbind despre toate provocările la care a participat, explicandu- mi toate misiunile lui.

Eram captivat și participam și priveam fascinat impreuna cu el toate acele " tablouri vii", fiind atât de bucuros, încât nu as mai fi vrut sa plec de acolo!

Tocmai îmi povestea despre o noua misiune în Tărâmul Miociu, când...

- Mihai, este timpul sa mănânci! Nu mai visa cu ochii deschiși!!!...

Răspuns:

Cu un extraterestru. Eu mam angajat la NASA și am avut o misiune sa maduc o luna de zile în spațiu acolo mam întâlnit cu o familie de extratereștri și neam împrietenit. Evita și mulți copii și animale de companie ,după un timp neam otarat sa îi lom pe pământ. După ce a trecu timpu iam întrebat dacă vrei sa vina cu noi pa pământ și au acceptat. Pe pământ neam distrat la fel de tare ca și în spațiu am văzut multe zone frumoase dar din păcate cu o zi înainte sa înțeapă școala trebuiau sa plece pentru ca toți copii mergeau la școală și avem note mari.Sper ca team ajutat vreu coroana terog