RO Study
👤
Frandesdamian666
Frandesdamian666
02-12-2021
Germana
a fost răspuns
Salut!!!!!!!!!!
iiiiiiiiii
Răspuns :
Butilcaandrei1
Butilcaandrei1
02-12-2021
Răspuns:
saluuut ce facici isjsnjsbs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Ecuatia (x-2^3):3^2=1^4
Va Rog Urgent! Maria A Citit In 5 Zile O Carte Care Are 230 De Pagini.In Fiecare Zi Începând Cu A Doua ,Maria A Citit Cu Trei Pagini Mai Mult Decât In Ziua Pre
VA ROG SA MA AJUTATI ! Povestiti Naratiunea "CAPRIOARA" Depr Emil Garleanu Precizand Trasaturile Personajelor. Dau Multumesc Pntr Raspuns Cat Mai Lung Si Cel
1)Tatal Este Cu 19 Ani Mai Mare Decat Fiul Sau.Determinati Varsta Tatălui Si Vârsta Fiului In Prezent,daca Peste 10 Ani Varsta Tatălui Va Fii De 2 Ori Mai Mare
Analizeaza Gramaticala A Subst. Baieti,ochii Pui,invatatoare,nume ..va Rogg. Repede
În Trei Clase Sunt 94 De Elevi .În Prima Clasa Sunt Cu 5 Elevi Mai Mult Decât În A Doua Și Cu 3 Elevi Mai Puțin Decât În A Treia.Cati Elevi Sunt În Fiecare Clas
Imparte Diferenta Nr. 4500 Si 1800 La 100. Adauga La Cat 973, Iar Noul Rezultat Imparte-l La 100. Ce Nr. Au Obtinut?
Alcatuieste Doua Derivate Diferite Ca Valoare Morfologica De La Cuvantul: Bărbat! Te Rog Fumos .. :)
Poteți Să Povestiți Următoarele Enunțuri: -Asta-i O Boală Grea Pentru Un Om De Zăpadă, Zise Câinele Stând Lângă Omul De Zăpadă. Am Suferit Și Eu De Ea, Dar M-am
Determinati Multimea M={x∈N/ |2x-1|<5} Dau Coronita Va Rog E Urgent