RO Study
👤
Hshsyzqhsh
Hshsyzqhsh
02-12-2021
Limba română
a fost răspuns
Care este nota??????
Răspuns :
Var5
Var5
02-12-2021
nota 4..........,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!! Fie A, b ∈ R Astfel Incat -2a ≤ A ≤ 3 Si A - 5b +2 = 0. Calculati Valoarea Numarului :
Care Este Modul De Formare Al Cuvantului,, Italienii'' ?
Precizeaza Functia Sintactica Pentru Cuvintele: Razand(Isi Inaltau Razand Zglobii/Obrazul Rosu Dintre Spini), Umplandu(umplandu-mi Bratele De Floare), Ramanea A
Buna ! Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Niste Probleme : 1. La Un Concurs S-au Propus 20 De Intrebari. Pentru Fiecare Raspuns Corect S-au Acordat 7 Puncte, Iar Pent
Aflati Deimpartitul,impartitorul Si Catul Unei Impartiri Exacte ,daca Produsul Acestora Este Egal Cu 441. Ajutati-ma Va Rog!
1. Scrieti Numarul 13^2009 Ca O Suma De Doua Patrate Perfecte. 2. Multimea X Are 24 De Elemente, Iar Y Are 32 Elemente. Aflati Numarul Minim Si Numarul Maxim Po
ΔABC-dreptunghic, M(A)=90, M(B)=60, M(C)=?
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul Incet Din Versul:''Si, Razimat Incet De-o Manatarca''? Multumesc
Cine Imi Spune Si Mie Un Fel De Compunere La Poveste Alice In Tara Minunilor in Care Sa Spun Despre Ce Este Vorba Si Ce Mia Plcaut Sau Nu Mia Placut sa Fie De 1
Am O Problema La Mate,ma Ajuta Si Pe Mine Cineva?Un Dreptunghi Are Perimetrul De 60cm,iar Lungimea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea. Cate Patrate cu lat