RO Study
👤
Gabriel9872
Gabriel9872
01-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Ex. 15 Va Rog Mult! Dau Coroana!
Răspuns :
Luciapascu
Luciapascu
01-12-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
✰ 4. Completează Cvintetul, Urmând Instrucțiunile De Mai Jos. • Primul Rând - Un Cuvânt Care Denumeşte Personajul. • Al Doilea Rând - Două Însușiri Care Descriu
146. Folosind Notaţiile Uzuale, Arătaţi Că Într-un Triunghi ABC Au Loc Următoarele Egalităţi: B) A Cos(B-C)=b Cos B+c Cos C;va Rog Mult, Dau Coroana
Va Rog Acum Sa Mă Ajutați Transcrie Din Text Cuvintele Care Conțin Grupuri De Litere(ce,ci,ge,gi).
Am Nevoie De Ajutor Urgent
Anul Asta Trec În Clasa A IX Mate-info Și Trebuie Să Citesc Moromeții Vol I.Pot Să Mă Uit La Film In Loc Sa Citesc Moromeții?
Problemele 32 Si 33 Va Rog!+explicatie Dau Coroana
Unde Si Cand Se Petrece Actiunea In Cartea Ferma Animalelor De George Orwell?
5. Completează Cadranele. 1. Transcrie Versurile În Care Se Precizează Dorinţele Prințului Miorlau. III. De Ce Crezi Că A Fost Numit Copilul ,,print"? Transcri
6. Denis Are 24 Lei, Iar Ionuț Are Cu 6 Lei Mai Mult Decât Denis. Luca Are 1/3 Din Suma Pe Care O Au Denis Şi Ionuţ Împreună. Afirmația:,,Luca Are 18 Lei.", Est
4.Pe Dreapta D Se Considera Punctele A Și B Și Notăm Cu C,D Și E Simetricele Punctului A Față De Punctele B, C Respectiv D.Stiind Că Distanța Dintre Punctele A