RO Study
👤
PROPFD
PROPFD
01-12-2021
Matematică
a fost răspuns
2x(x+3)+(x+3)(x-5) plsss dau coroana
Răspuns :
Hamimike2007
Hamimike2007
01-12-2021
Răspuns:
= 2x+6x+x+3orix-5
9x+(-15)
9x-15
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Drepte Iti Sunt Necesare Pt A Putea Transforma Un Dreptunghi In Patru Triunghiuri?
Cum Se Demonstreaza Ca Un Text Este Nonliterar?
Buna! Am Mare Nevoie De Ajutor! Am Ajuns La Poezia Cuiul De Tudor Arghezi Si Am De Scris Si De Raspuns La 8 Intrebari Si De Facut 5 Exercitii! Am Nevoie De Ajut
Aratati Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte De Mai Jos Folosite In Text :vrancean , Ciobanas , A (se) Sfatui , Invatat , Miorita , Bolnavior , Barbatesc , Frate
Vreau Si Eu Un Algoritm Pentru:Determinati Primii N Termeni Ai Sirului:1,4,7,10,13,unde Primul Termen Este Cunoscut.
Va Rog Ziceti-mi Un Cuvant Asemanator Care Sa Contina Grupul Ie Pentru : Planse,urca Si Cingatori
Selectati Pe O Coloana Adjectivele Care Nu Au Grad De Comparatie :acrucompletegalintreglimpedemortoptimneclaroral principalrotund sensibilviusuperior
Sulful Form. Cu Oxigenul Doi Compusi. Raporturile Lor De Masa Sunt 1:1 Si 2:3. Det. Formulele Chimice Ale Celor 2 Compusi. Stabileste Compozitia Lor Procentuala
Un Dreptunghi Poate Fi Impartit In 5 Parti Egale.Aflati Lungimea Si Latimea Dreptunghiului Daca Perimetrul Este Egal Cu:
Dezvolta Mesajul/ideea Proverbului:unul Face,altul Trage,prin Tehnika 6 De Ce?alt Ex:gaseste Proverbe Potrivite Mesajului Fabului Doi Caini De Alexandru Donici