RO Study
👤
Dkfaie
Dkfaie
01-12-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog frumosss!!!!Chiar am nevoiee
Răspuns :
Bluesky1234
Bluesky1234
01-12-2021
Răspuns:
Sper ca e bine! Success!
Answer Link
Plesoianuconstantin0
Plesoianuconstantin0
01-12-2021
Nu mai pot atașa imagini:la trapez: suma tuturor laturiloriar la linia mijlocie habar nu am, scuze. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Asociază Fragmentul Din Opera Literară „În Umbra Ei De Simona Antonescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând
Tensiunea Electromotoare(E)=100 Volt rezistența Interioară=10 Ohm Intensitatea=2 Amper Aflați Rezistența Electrică(R),tensiunea La Borne,tensiunea Interna Și I
Dau Coroana Plzz(cu Rezolvare Completa)
Compune Un Exercițiu În Care Sa Folosești Termenii Sfert, Suma, Jumătate, Apoi Rezolva
REPEDE , DAU COROANA , CAT MAI RAPID POSIBIL VA ROGGGG
. Completează Schema De Mai Jos Cu Produse Alimentare Pe Care Le Consumi Pe Par- Cursul Zilei. Compară Produsele Consumate De Tine Cu Cele Ale Colegilor. Ce Obs
Textul 1 În Curte Apăruse În Zilele Următoare Un Cățel Maidanez Găsit Repede De Sada Prin Vecine, Chiar De La prima Întrebare. În Vreme Ce Octavian Era La Ateli
Cum Se Numește Operație Inversa La Adunare
Pentru N€ N Și A€ Z* Definim Expresia E(a, N) P=[a•n+2•(-1)totul La Puterea N La A Treia + N La A Doua + N +(-1) La Puterea N La Pătrat+ N +(-1) Totul La Putere
Precizează Genul Substantivelor Oameni Profesor Canapea Lucru