RO Study
👤
LarisaCretu509
LarisaCretu509
30-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Calculati ;[45:(34-x)+4]:7=7
Răspuns :
EuSuntAdelina
EuSuntAdelina
30-11-2021
Exercițiul se rezolvă cu metoda mersului invers, ai rezolvarea în poză.
Succes!
Ade ☃︎
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Atributele Din Textele Urmatoare Si Precizati Partile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate: ,,Deasupra Capetelor Obosite Si Motainde Ale Celor Doi M
Fireste Ca Eu Ii Reyervasem Locul Langa Mine, Dar A Trebuit Sa Fac La Fel A Ceilalti.Imi Puteti Spune Cum Se Analizeaza Verbele Din Propozitia Asta?
Spunetimi Exemple De Carti In Engleza Pe Care Leas Putea Citi Vara Astap.s. Sa Nu Fie Grele....(clasa A6)
Cine Imi Poate Da Semnificatie Versurilor "din Podoaba-ntreaga A Vieti Lui/nu-i Ramase Bietul Nici Macar O Foaie" Din Poezia "copacul" De Carmen Sylva..am Nevoi
Transcrie Fiecare Propozitie Din Fraza Urmatoare , Precizand Felul Subordonatelor : Trebuie Sa Ne Gandim Ca , In Timpurile Mai Vechi , Nimeni Nu Avea Respectul
Poate Cineva Sa Imi Spuna Macar Care Sunt Partile De Vorbire Neflexibile Din Acest Fragment Daca Nu Chiar Sa Le Analizeze:Cucoşul, Cum Scăpă Din Mânile Moşneagu
Solo(alone) Travellers Get Huge Advantages For Taking A Journay In Their Own Hands.Experiences That Came Out Of Traveiiing Alone Will Influence You And Your Wor
Hei,am Nevoie De O Compunere La Engleze Cu Titlul My Hobby.Nu Trebuie Sa Fie Foarte Lunga,iar In Ea As Vrea Sa Scriu Despre Muzica Si Volei.
Rezolvati Ecuatiile Urmatoare ; .. b) 10 ( X-1) - 3 (4x-7) -2= 4(3x-5)+1 c) 3(2x-7)-5(x-2) -3=2(x-7)+7 D) 4(x-5)+3(3x-5)= 2(2x+5)-9 E) 5(2x+1) - 8 (1- X )
1000√3 Supra 3 - 1500 Supra 3 Rezultatul Explicit !