RO Study
👤
NightWolf
NightWolf
29-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutor, cat mai repede daca se poate.
Răspuns :
M28120
M28120
29-11-2021
(0,1)
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. In Tetraedrul Regulat ABCD De Muchie 12 Cm Se Iau Punctele Me AB, NE AC Şi PE AD, Astfel Încât BM=CN=DP = 2 Cm. A) Arătaţi Că MN || (BCD). C) Calculați Înălți
Pentru Intrarea La Un Spectacol ,6 Adulți Și 7 Copii Au Plătit 480 De Lei.Cât Costă Fiecare Tip De Bilet,știind Că 2 Bilete Pentru Adulți Au Costat Cat 3 Bilete
Va Rog Ajutați-mă!!!! Este Urgent !!!
Iii) Completați Spațiile Punctate Cu Cel Mai Mic Număr Întreg Care Nu Aparţine Intervalului: B) (-∞; 27]; .... C) (-∞; -8]; ..... D) (-∞;-5)....... A) (-∞: 35);
Cel Mai Mic Număr De Pixuri Care Se Pot Împărți Și La 16 Și La 18 Dar Și La 24 De Copii Este: A 124 B 144 C 96 D 48.Vă Rog Să Mă Ajute Cineva
Vă Rog Facețimi Și Mie Niște Cercuri Cu Raze ( Vreau Un Exemplu! ) Dau Inimi,steluțe Și Coroană!!! ( Trimitetimi Un Atașament)
||.Recunoaste Cele Doua Componente Ale Sistemului Digestiv Din Imagini,deseneaza-le Pe Caiet Si Completeaza Denumirile Elementelor Notate Cu Cifre.
Redactează Rezumatul Scris Al Textului ,utilizând Ideile Principale Formulate La Exercițiul 10 , La Care Vei Adaugă Idei Secundare. VA ROG AJUTAȚI-MĂ ,DAU CORO
Descompune Numărul. 2 10 1 Şi 24 Şi 4 20 Si
2. Dacă Deîmpărțitul Este Cel Mai Mare Număr Par De 3 Cifre, Iar Împărțitorul Este Cea Mai Mare Cifră, Calculează Câtul Şi Restul Împărțirii.