RO Study
👤
Lescaalexandra09
Lescaalexandra09
29-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 2 subiectul 1
Răspuns :
Studymath08
Studymath08
30-11-2021
Explicație pas cu pas:
succese !!!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie 5 Enunturi In Care Pron Relativ "care" Introduce Subordonate DiferiteTREBUIE DOAR CU ATRIBUTIVASUBIECTIVA PREDICATIVA
Reeeeeeeeepeeeedeeee Vaaaaaaaa Roooog!!!!!Găsiți Adjectivele Posesive Potrivite Pentru Substantive Le Date Și Alcătuiți Enunturi Cu 4 Dintre Ele:persoana 1:mănu
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele 3 Cm ,respectiv 4 Cm . Tangenta Celui Mai Mic Dintre Unghiurile Triunghiului Este....
Alcatuiti Un Rebus Din Intrebari Si Raspunsuri In Care Pe Vertical Sa Se Primeasca Cuvantul ,,DICTIONAR,,
Determinati Nr. Intregi X Stiind Ca 11 Supra X-2 Este Nr Intreg.Urgent Am Nevoie La Teza !
Va Rog Ajutati.ma La Exercitiul 10 Din Poza.
Write The Plural Of The Following Words a Day a Rose a Family a Leaf a Shelf a Knife a Child a Man a Woman a Tooth a Mouse a Goose a Box a Match a Wi
Va Rog Sa-mi Faceti O Poezie De Iarna De Doua Strofe ! Va Rog Sa O Faceti Simpla Si Frumoasa ! Repede ! Am Nevoi De Ea Mane La Scoala !
Calculați 5*27:25*13+5*2*0+5*1×[625:5*4+5*2:(5×5*2-120*1)] Și Nu Vreau Rezultatul Direct Dau 100 Puncte Va Rog E Urgent
Dați-mi Vă Rog Un Exemplu De Construire A Unei Axe Cronologice.de Exemplu La Anii 800,988 Și 1054.