RO Study
👤
Dani4298
Dani4298
29-11-2021
Matematică
a fost răspuns
am nevoie URGENT am
Răspuns :
Enesbsm123
Enesbsm123
29-11-2021
Sper ca te am ajutat! Dacă îți apare poți te rog sa îmi dai coroana? Multumesc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X=3,(14);atunci A 10-a Zecimala A Lui X Este.... Dacă Se Poate Cu Explicație Completa Dau Coroana Celui Mai Rapid Și Bun Răspuns
A) Calculati Adancimea In Apa Unui Ocean La Care S-a Masurat O Presiune Hidrostatica De 6,5 Ori Mai Mare Decat Presiunea Atmosferica Normala.b) Ce Valoare Are
Rapid Va Rog Muuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllttttttttttt
Fie ABCA'B'C' O Prismă Triunghiulară Regulată Dreaptă Cu AB= 12 Cm Și AA' = 6 Radical Din 3:a) Distanța De La C' La ABb) Distanța De La A' La CD ,unde D Este Mi
Sa Se Afiseze Numerele Prime Intre Doua Numere Citate De La Tastatura ! Va Rog In C ; NU C++ ;
Rezumatul La Amintiri Din Copilarie.
Fie ABCA'B'C' O Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta Cu AB=12cm Si AA'=6√3cm.Calculati : a)distanta De La C' La AB b) Distanta De La A' La CD , Unde D Este Mi
Fie Rombul ABCD Cu AB=6cm Si Măsura Unghiului A=60 Grade.Daca EA Perpendicular Pe (ABC) ,EA=9 Cm ,calculați Distanțele De La E La BD Si BC.vreau Rezolvarea Comp
Demonstrati Ca Triunghiul Echilateral Are Toate Unghiurile Congruente. Observație!!! Particularizate, Putem Reformula Problema Astfel :Daca Triunghiul ABC Este
La O Serbare Copiii Au Folosit 29 De Baloane Cate Baloane Sau Spart Daca La Sfarsit Mai Ereau 22 Baloane