RO Study
👤
Zeyrox
Zeyrox
29-11-2021
Matematică
a fost răspuns
REVOLVARE VA ROG ,NU STIU SA FAC
Răspuns :
Vladutgheorghe67
Vladutgheorghe67
29-11-2021
Răspuns:
Spor la scris -__-........
Answer Link
Mama80
Mama80
29-11-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Două Caiete Şi Un Pix Costă 17 Lei, Iar Două Pixuri Şi Un Caiet Costă 19 Lei, Atunci Un Caiet Costă: A) 10 Lei B) 51 Lei C) 5 Lei D) 55 Lei
De Un Dinamometru Sunt Suspendate Două Corpuri. Dinamometrul Indică 8 N. Masa Primului Corp Este Egală Cu 300 G. Să Se Afle Masa Corpului Al Doilea.
Scrie Un Esu Pe Tema : Interpreți Celebri De Operă ? Maria Bieșu
10. Scrie: - Două Cuvinte Care Să Exprime Acţiuni; Trei Însuşiri; - O Propoziţie Formată Din Patru Cuvinte; - Un Cuvânt Care Să Aibă Acelaşi Înţeles Cu" Vacanţă
Redactează O Compunere, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Realizezi O Caracterizare À Personaju Chiajna Din Textul Literar "Doamna Chiajna" De Alexandru O
Alcatuieste Un Enunt Cu Cuvantul Soare
In Figura Alaturata Stim Ca AB||DC, AB=DC, AD=BC, AD||BC. E Si F Sunt Simetricele Punctului A Fata De B Si D. Demonstrati Ca C,E,F Sunt Coliniare
Am Nevoie De Testul Asta Pana Maine , Doar Subiectul 1,va Rog Mult!!
Salut Brainly Eu Am Aflat Ca Pot Sa Vad În Spectrul Infraroșu Apropriat.Mereu Când Ma Uit La Vreo Telecomanda Mereu Când Țin Apăsat Pe Orice Buton De La Telecom
2. În Figura Alăturată, Dreptele D₁ Şi D₂ Sunt Paralele, Iar Si Şi S2 Sunt Două Secante Concurente În M. Măsurile A Trei Dintre Unghiurile Care Se Formează Sunt